Esküvői szertartás Személyre szabott örök emlék

Az esküvői szertartás nem csak az ifjú párnak örök emlék, hanem a családnak, ismerősöknek egyaránt egy életre szóló élmény. Ahhoz, hogy ne legyen sablonos és közhelyes, jól jön pár olyan rendezvényeszköz, ami feldobja az eseményt.

Megvalósítási ötletek

Az alábbiakban néhány megvalósítási ötlettel szeretnénk a képzeletük segítségére lenni. A fotókon látható dekorációk mindegyike kivitelezhető rendezvényeszközeink segítségével. Egyedi, dekorációs árajánlat készítéséhez személyes konzultáció szükséges, melyet díjmentesen biztosítunk érdeklődőinknek.

  1. Díjtalan és kötelezettségmentes helyszíni felmérés.
  2. Díjtalan és kötelezettségmentes árajánlat készítés.
  3. Díjtalan és kötelezettségmentes berendezési terv készítés.
  1. Díjmentes esküvőszervezési tanácsadás.
  2. Díjmentes helyszíni ügyelet a rendezvény időtartama alatt.
  3. Díjmentes szemétszedés és elszállítás a rendezvény után.
1. Elégedettség garancia

Ha nem elégedett, valamelyik rendezvényeszközünkkel abban az esetben az arra eső bérleti díjat nem kell kifizetnie.

2. Határidő garancia

Ha a megadott határidőre nem készülünk el a munkáinkkal, az előleget visszaadjuk.

3. Kényelem garancia

A rendezvényeszközöket „kulcsrakészen” kapja. Mi telepítjük és bontjuk az eszközöket. Amennyiben, ennek ellenére mégis helyettünk kell elvégeznie valamit, akkor az elvégzett munkához kapcsolódó rendezvényeszközök bérleti díját nem kell kifizetnie.

Az esküvőnkhöz nyújtott segítséggel, amelyet tőletek kaptunk, lényegesen leegyszerűsödtek a teendőink. Teljeskörű és korrekt szolgáltatást kaptunk, amellyel messzemenőkig elégedettek voltunk.

Gyarmati-Schumann Vivien és Gyarmati Dávid - ifjú pár

Nekem csak annyi dolgom volt, hogy elmondjam mit szeretnék, a többit ők intézték.

Csorba Erika és Csaba Ders - ifjú pár

Egy megbízható csapat kiváló rendezvényeszközökkel, nagyszerű probléma megoldó készséggel. Nem tudtunk tőletek lehetetlent kérni, mert azt is teljesítettétek. Szolgátatásiatokat csak ajánlani tudjuk!

Menyhárt Csilla és Kocsis István - ifjú pár

Számomra nagyon fontos, hogy az esküvők szervezése során megbízható és rugalmas partnerekkel dolgozzam, akik az ügyfelek igényeit maradéktalanul és pontosan teljesítik. Az „Álomesküvő a szabadban” csapata, akikkel évek óta dolgozom együtt, ilyen.

Varga-Kovács Tímea - esküvőszervező

Az „Álomesküvő a szabadban” csapata nagy segítséget jelent nekünk az esküvők kivitelezésében. Rugalmasak, megbízhatóak, jól kezelik a felmerülő problémákat. Mi továbbra is számítunk rájuk.

FestTeam - esküvőszervező lányok

Szeretem bennük,... hogy pontosak,...az eszközeik tisztaságát,...hogy folyamatosan fejlesztenek,...szeretem a kitartásukat,...a csapat összetartásukat,...az alázatot munkájuk felé,...szeretem, hogy amikor ajánlom őket a menyasszonyaimnak, nem kell izgulnom miattuk,...7 éves a munkakapcsolatunk, és szívből remélem ez még sokáig így marad!

Mecz Gyöngyi – Gyöngyház Szalon

Ha röviden kellene jellemeznem a sokéves kapcsolatunkat, egy szó mindenképp eszembe jut: csapatmunka. Ha a Pezsgőházzal olyan rendezvényen dolgozunk, ahol több cég munkája kell a sikerhez, rátok mindig lehet számítani. Pontosságotok, profizmusotok megkönnyítik a mi feladatunkat is, így közös rendezvényeinken a megrendelőink mindig elégedettek a nyújtott szolgáltatásokkal. Ez pedig a hosszútávú üzleti siker elengedhetetlen alapja.

Nagy Katalin - Pezsgőház Étterem

Vendégeink által megrendelt szolgáltatásokhoz időnként szükség van rendezvényeszközök bérlésére. Ilyenkor az Álomesküvő a szabadban szolgáltatásai jó háttértámogatást biztosít. Korrekt, megbízható csapat, szimpatikus hozzáállással. Szívesen ajánlom őket.

Szilágyi László éttermi igazgató - Danubius Zrt., Pécsi Szállodák

Legyen szó sátorról, asztalról vagy bankettszékről a legjobb megoldásot mindig Ti nyújtottátok nekünk.

Benkő Dezső - Diacell Catering