Bútor és dekorációs bérlés

Stílushoz igazított bútorok és dekoráció a tökéletes összképért

Legyen az esküvő megálmodott stílusa klasszikus, romantikus, rusztikus, vintage, greenery vagy modern, minden álomhoz tudunk egyedi asztalokat, székeket, világítást és kiegészítő dekorációs elemeket bérbe adni.

Inspiráló ötletek stílusazonos bútor- és dekoráció bérléshez

Az alábbiakban néhány stílusazonos bútor és dekorációs ötlettel szeretnénk a képzeletetek segítségére lenni. A fotókon látható megoldások mindegyike kivitelezhető bútoraink és dekorációs eszközeink segítségével. Egyedi, megvalósítási árajánlat készítéséhez személyes vagy szóbeli konzultációt kérünk, mely részünkről díj- és kötelezettség mentes.

Referencia fotók stílusazonos bútor és dekoráció bérlésről

Az alábbiakban néhány bútor- és dekoráció bérlési referencia fotóval szeretnénk a képzeletetek segítségére lenni. A fotókon látható megoldásokat saját bútoraink és dekorációs eszközeink segítségével valósítottuk meg.

  1. Díjtalan és kötelezettségmentes helyszíni felmérés.
  2. Díjtalan és kötelezettségmentes árajánlat készítés.
  1. Díjmentes berendezési terv készítés.
  2. Díjmentes esküvőszervezési tanácsadás.

"Szeretnénk megköszönni, olyan lett a sátor, mint amilyet elképzeltünk, a csillárokkal és a fényekkel együtt. :-)"

Tóber Edina - Varga Ervin, Szigetvár

Kedves Álomesküvősök, hosszú évek óta ismerjük a munkátokat és amikor eljött a mi nagy napunk is és mertünk nagyot álmodni, akkor tudtuk, hogy csak egy cég jöhet szóba aki segíthet minket az eszközeivel. Számos falba ütköztünk és az utolsó pillanatig változások álltak fent, de ti mindig pozitívan és segítőkészen ugrottatok, hogy nekünk a legkényelmesebb és legszebb napot tudjátok biztosítani.Visszajelzések alapján a HŰHA kategóriát mondták az emberek és a csoda szóval jellemeztek mindent.Azóta többen megkérdezték, hogy ezek a székek honnan? A tánctér mobil? stb... Elmondtuk, hogy  a legmobilabb az Álomesküvő és csapata volt.Az asztalok, a székek, a sátrak, a tánctér, a világítás, a csocsóasztal mind tökéletesen passzolt ebbe a világba.Az adminisztrációtól a telepítésig részt vett munkatársak tőlünk egy 200%-os értékelést kapnak. Külön öröm volt a gördülékeny munka szervezés a vendéglátósokkal.Amiért ez a cég létrejött úgy gondolom, pont az ilyen csodák segítése, kivitelezése. Köszönjük nektek srácok!!!

Róth Mónika - Badics Gábor, Szekszárd

Köszönjük szépen a lehetőséget, és külön köszönet az ügyeletes munkatársatoknak is. Minden tökéletes volt a részetekről.

Csiszár Edina - Majoros Attila, Balatonföldvár

A rossz időjárás és szakadó eső ellenére nagyszerű volt a hangulat, sátron belül semmit nem érzékeltünk ebből, nagyon szépen köszönjük a közreműködéseteket.

Héra Krisztina - Fertői Zsigmond, Balatonlelle-felső

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy a nagy napunkon segítettek abban, hogy minden tökéletes legyen.

Végh Edit - Szabó Soma, Pécs

Köszönjük szépen, hogy gyönyörű helyszínt biztosítottatok az esküvőnkhöz. Éppen ilyennek álmodtuk meg.

Zsinics Lívia - Nemere Péter, Zamárdi

A vendégeknek (velünk együtt) a szava is elállt a sátortól és a dekortól, a többiről nem is beszélve.

Csuka Dórottya - Milos Roczkov, Révfülöp

Varázslatos volt a sátor és fantasztikus volt az esküvő.

Malustyik Mariann - Kovács Árpád, Jánoshalma

Szeretném megköszönni a szuper esküvőt az egész csapatnak. Fantasztikusan érezte magát mindenki. Biztos, hogy életünk egyik legjobb napja volt.

Fertői Réka - Oscar A. Lema Bouza, Pécs-Sikonda

Az esküvőről egyébként már megérkezésünk óta is többször szó esett, és mindig oda lyukadunk ki, hogy me encanta, vagy todo va estupendamente, vagyis teljesen le vagyok nyûgözve, nagyszerû volt minden. :)

Lampek Kinga, Pécs-Sikonda

Ezúton szeretnénk megköszönni a precíz közreműködéseteket az esküvőnkkel kapcsolatban. Mindennel abszolút meg voltunk elégedve, a fiúk pontosan érkeztek, precízen és gyorsan szereltek össze mindent, és díszítették fel a terepet. Aztán ugyanilyen gyorsan bontották is el, amikor kellett. A jó hangulatunkhoz, és boldogságunkhoz Ti is nagyban hozzájárultatok a Nagy napon, nem kellett izgulnunk semmiért. Köszönet érte!

Varga Zita - Faragó András, pécs

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ez ilyen szép lesz! Maximálisan elégedettek voltunk, tényleg profi csapattal dolgoztok, az információáramlás közted és Roland között példa értékű. Vendégeink visszajelzései is árulkodnak az elégedettségről, és már több házasulandó bölcskei pár is kérte a számotokat...:) Ilyen berendezéssel, ezzel a kültéri és beltéri megoldással mindenképpen újat mutattunk kis falunk lakóinak, amit ezúton is még egyszer nagyon szépen köszönünk.

Mármarosi Etelka - Indich Tamás, Bölcske

Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltalak titeleket így az utolsó pillanatban, egy élmény ilyen részletes és pontos ajánlatot olvasni. Nagyon-nagyon köszönjük, élveztük az esküvő minden pillanatát.

Sütő Hajni – Aanjha, Pécs

Elégedetten tekintünk vissza az egész eseményre, gondolva mindazokra akik segítették megvalósítani az álmunkat! A bútorok szépsége mellett külön szeretném kiemelni a telepítő munkatársak kedvességét. Szolgáltatásaitokat pedig bátran ajánljuk mindenkinek, köszönjük a közös munkát és a rugalmasságot

Bartos Nikolett - Weisz Attila, Őcsény

Fantasztikusan éreztük magunkat! Köszönünk mindent nektek!

Maros Edina - Fögler Csaba, Bóly

Nagyon profik, nagyon pontosak, bátran ajánlom őket mindenkinek!

Dalmady Katalin - Kurucz Attila, Izmény

Nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy elmondjuk mit szeretnénk, a többit ők intézték.

Csorba Erika - Csaba Ders, Pécs

Egy megbízható csapat, kíváló rendezvényeszközökkel, nagyszerű probléma megoldó képességgel. Nem tudtunk tőletek lehetetlent kérni, mert azt is teljesítettétek. Szolgáltatásaitokat csak ajánlani tudjuk!

Menyhárt Csilla - Kocsis István, Nagyatád

Precíz, gyors és pontos munkát végeztek. Az eszközök minőségiek, és a sátor is jelesre vizsgázott a viharban.

Szűcsék, Bikács

Az esküvőnkhöz nyújtott segítséggel, amelyet tőletek kaptunk, lényegesen leegyszerűsödtek a teendőink. Teljeskörű és korrekt szolgáltatást kaptunk, amellyel messzemenőkig elégedettek voltunk.

Schumann Vivien - Gyarmati Dávid, Bóly
-->